Chec cu cacao

de David4 in Prajituri, 7 Iul 2011 | 5153 vizualizari

 

Este un chec care nu are grad mare de dificultate.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari sau 3 mici
  • 120 gr. faina 
  • 100 gr. unt
  • 100 ml. smantana sau lapte (15-22 % grasime)
  • 100 gr. zahar tos
  • 15 ml. rom
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri de cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se unge cu margarina sau unt o forma lunga si ingusta (35/6 cm.) si se tapeteaza cu faina.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos, romul si faina si se bat in continuare  pana cand se intaresc din nou. Dupa aceea, se pun galbenusurile, smantana sau laptele, praful de copt, zaharul vanilat, sarea si cacaua.

Se pudreaza cu zahar farin (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

08.07.2011, 14:40

Bun venit bun checuletul

mamaieelena 1

08.07.2011, 21:45

f bun si bine arata

nadina73 1

12.07.2011, 17:33

Bun venit

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec de iaurt